INDIVIDUELE STARGATE SESSIE

 

WIL JE EEN KEER EEN PERSOONLIJKE SESSIE MET DE GROTE STARGATE DOEN❓

Dat kan. In mijn Stilteruimte in Leiden staat een grote Stargate. In deze sessies werk je met behulp van mij, de Stargate en aanwezige Lichtgidsen, aan je persoonlijke- en spirituele groei processen. Zodat boven water komt wat er onbewust tegenwerkt, om volledig in je persoonlijke en spirituele kracht en bij je geluk te komen. Beperkende overtuigingen kunnen daarbij worden getransformeerd  en zo ontstaat er weer ruimte voor contact met je innerlijke oorsponkelijk wijsheid en blijheid.  In deze  sessies maak ik gebruik van de diverse therapeutische technieken en de ervaring die ik mij, in de loop van de 30 jaar mensen ondersteunen om in hun kracht te komen, eigen heb gemaakt. Waaronder regressie- en reïncarnatie therapie, quantum healing technieken, energetisch lichaamswerk, Hathor soundhealing en meer.  Maar vooral werk ik vanuit mijn innerlijke waarneming, in contact met jou en jouw hoger Zelf en in het moment, met wat het meest om transformatie of heling vraagt, multidimensionaal op de diverse dimensie lagen en tijdlijnen van je grotere zijn, waar de te transformeren informatie of het vastgezette  trauma zich bevindt. Zodat wat verdicht en blokkerend is weer naar een natuurlijke staat van flow terug komt. Ik wordt hierbij geholpen door “mijn team” van ontwaakte aspecten van mijn Hoger Zelf  waaronder de Arcturians, Pleiadians, Hathors en Pachats en andere Lichtgidsen . We doen dit binnen de ondersteuning van het Stargate veld, een bewust en interactief multidimensionaal veld van energie wat een contact met de andere dimensies van ons bestaan makkelijker maakt.

Een persoonlijke sessie met mij kun je afspreken via onderstaande contactgegevens. Deze kost € 95 (incl. 21% btw) en duurt gemiddeld een uur. Maar reserveer wat extra tijd voor eventuele uitloop. Het is ook mogelijk een sessie via Skype te doen voor mensen in het buitenland of die ver weg in Nederland wonen.

Na de sessie heb je tijd nodig voor het integreren van datgene wat in de sessie gebeurd en getransformeerd is. Dus spreek op de dag van de sessie daarna liever niets af. Neem tijd om te lummelen, een slaapje te doen, wat dingen te noteren die boven komen of even lekker lang in bad te gaan.  Water helpt de transformatie processen te ondersteunen. Dus drink ook extra water. Meestal golft wat gebeurd is nog een paar dagen na, soms zelfs een paar weken. Besef Dat wat je in de sessie  op schoont of op gang brengt herzet zich de tijd erna nog verder in je fysieke en fijnstoffelijke systemen.