INDIVIDUELE STARGATE SESSIE

 

WIL JE EEN KEER EEN PERSOONLIJKE SESSIE MET DE GROTE STARGATE DOEN❓

Dat kan. In mijn Stilteruimte in Leiden staat een grote Stargate. In deze sessies werk je met behulp van jouw Hoger Zelf en met de hulp van aanwezige Lichtgidsen, aan je persoonlijke- en spirituele groei processen. Zodat boven water komt wat er onbewust tegenwerkt, om volledig in je persoonlijke en spirituele kracht en bij je geluk te komen. Beperkende overtuigingen kunnen daarbij worden getransformeerd  en zo ontstaat er weer ruimte voor contact met je innerlijke oorspronkelijke wijsheid en blijheid.  In deze  sessies maak ik gebruik van de diverse therapeutische technieken en de ervaring die ik mij, in de loop van de 30 jaar mensen ondersteunen om in hun kracht te komen, eigen heb gemaakt. Waaronder regressie- en reïncarnatie therapie, kwantum healing technieken, energetisch lichaamswerk, Hathor soundhealing en meer.  Maar vooral werk ik vanuit mijn innerlijke waarneming, in contact met jou en jouw hoger Zelf en in het moment, met wat het meest om activatie, transformatie of heling vraagt, multidimensionaal op de diverse dimensie lagen en tijdlijnen van je grotere zijn, waar de te transformeren informatie of het vastgezette  trauma zich bevindt. Zodat wat verdicht en blokkerend is weer naar een natuurlijke staat van flow terug komt.  Ik wordt hierbij geholpen door “mijn team” van ontwaakte aspecten van mijn Hoger Zelf  waaronder de Arcturians, Pleiadians, Hathors en Pachats en andere Lichtgidsen . We doen dit binnen de ondersteuning van het Stargate veld, een bewust en interactief multidimensionaal veld van energie wat een contact met de andere dimensies van ons bestaan makkelijker maakt.

Na de sessie heb je tijd nodig voor het integreren van datgene wat in de sessie gebeurd en getransformeerd is. Dus spreek op de dag van de sessie daarna liever niets af. Neem tijd om te lummelen, een slaapje te doen, wat dingen te noteren die boven komen of even lekker lang in bad te gaan.  Water helpt de transformatie processen te ondersteunen. Dus drink ook extra water. Meestal golft wat gebeurd is nog een paar dagen na, soms zelfs een paar weken. Besef dat wat je in de sessie  opschoont of op gang brengt  vaak nog  na de sessie door werkt. Het helpt je hele systeem zowel  fysiek alsook fijnstoffelijk weer meer in balans te komen, je meer gegrond te voelen en alles wat je opruimt maakt dat je meer Licht kan dragen. Opruimen van van tegenwerkend gedachtegoed en vastgezette ervaringen is een belangrijke stap voor je spirituele groei. Je lichaam wil in de stroom van deze tijd mee in het verhogen van je basistoon, de frequentie waarop jouw energie als wezen trilt. Wil je verder komen in je persoonlijke- en spirituele groei en via de wet van aantrekking een gelukkiger en harmonischer leven manifesteren voor jezelf, dan is het opruimen van je  geloofssystemen die je werkelijkheid op dagelijkse basis vormgeven onvermijdelijk. Veel daarvan kun je gelukkig zelf doen door op de herhalende patronen in je leven te letten. Soms niet en is het handig om hier kort en krachtig wat hulp bij te vragen.

Een persoonlijke sessie met mij kun je afspreken via de contactgegevens elders op deze site.  Deze kost € 95 (incl. 21% btw) en duurt gemiddeld een uur. Maar reserveer wat extra tijd voor eventuele uitloop. Het is ook mogelijk een sessie via Skype te doen voor mensen in het buitenland of die ver weg in Nederland wonen.