MAANDELIJKSE STARGATE ‘TRANSMISSIONS OF LIGHT’ MEDITATIE IN LEIDEN

 

IMG_3233

Deze maandelijkse Stargate meditatie bijeenkomsten vinden plaats in mijn stilteruimte in Leiden waar ook een grote Stargate staat.  Ik heb daar plaats voor maximaal 10 mensen en helaas is vol echt vol. Dus wil je die maand meedoen, laat het dan tijdig weten.

Net als in de workshops en de sessies, zullen we  begeleid worden met wat in het moment het meest behulpzaam of nodig is. Aangepast aan de personen die op dat moment aanwezig zijn.         We mediteren binnen het geactiveerde Stargate veld, een multidimensionaal bewust en interactief veld van energie. Het verblijven in dit veld, versterkt het zelf helend vermogen en brengt je eigen energie,  fysiek, emotioneel en psychisch meer in balans.

Een geactiveerd veld van de Stargate werkt als een portaal, een makkelijker doorgang naar de hogere frequenties van de andere dimensies.  Bij deze Stargate meditaties worden altijd onze eigen gidsen en andere gidsen van hoger Licht uitgenodigd hun specifieke energie en verschijningsvormen van Licht in het Veld te brengen. Sommige mensen nemen dit helder waar. De meeste mensen ervaren dit als een hele subtiele en prettige veranderingen van energie in zichzelf en in de ruimte. De Arcturianen (deel van mijn team) zijn op dit moment erg actief in de meditaties en brengen regelmatig een “Chamber of Light” in de ruimte. Dit is een geometrische lichtstructuur met een specifieke codering. De ene keer is het een download die ons helpt bij onze transformatie, de andere keer meer puur op herstel en balans van onze lichamen gericht. Erg fijn om mee te maken en deze energie wordt meestal  duidelijk door alle aanwezigen gevoeld en ervaren.

Misschien is wat hierboven staat nieuw voor je.  Het gaat hierbij niet zozeer om wat je al wel of niet weet, je kunt bij deze meditatie op ieder niveau in je ontwikkeling instappen. We zijn allemaal onderweg en zijn ergens begonnen.  Er wordt vooraf duidelijke informatie gegeven en de begeleidende instructie voor de meditatie hoef je alleen te volgen en er in te ontspannen. Het gaat vooral om het zelf ervaren en wat er zonder veel moeite energetisch in harmonie gebracht of geactiveerd wordt in je fysieke en fijnstoffelijke lichamen. Kom gewoon met een onbevooroordeelde instelling en laat het voor de rest los en zichzelf doen.  Ik zorg voor een energetisch veilige omgeving, dat je goed geaard bent en begeleid je door de hele ervaring heen. Vanuit mijn functie als portaal wachter van de Stargate en vanuit mijn eigen levenslange ervaring  als intuïtief gevoelige, healer, regressie- en reïncarnatie therapeut en telepathisch kanaal voor mijn eigen hogere aspecten van Zelf en andere liefdevolle Gidsen van hoger Licht.

De Lichthulp die wij in het veld  uitnodigen is altijd van een hoog ontwikkeld bewustzijn en dienstbaar vanuit hun onvoorwaardelijk liefde en verantwoordelijkheidsgevoel voor alles wat leeft. Wij maken in de meditaties daarom bewust geen contact met overleden mensen, ook als deze ons dierbaar waren.  Om zelf in ons proces van spiritueel ontwaken en heelwording verder te komen, kunnen we ons het beste richten  op hoger ontwikkeld bewustzijn  dat ons stadium van ontwikkeling vele stappen vooruit is.  Vanuit deze plek van overzicht en meer ervaring kunnen deze Gidsen behulpzaam zijn bij onze persoonlijke- en spirituele groei.  Ze helpen ons om meer in balans en zonder teveel fysiek ongemak door de periode van transformatie te komen waar de Aarde en de mensheid op dit moment doorheen gaan. 

Stap even over de drempel van het onbekende heen en probeer het gewoon zelf een keer uit.  Het zal je kijk op je werkelijkheid verruimen naar een meer kosmische kijk op dit en andersoortig leven. Het zal je meer rust en ontspanning brengen. Het zal relativerend  en verruimend werken op het omgaan met je dagelijkse beslommeringen en irritaties. Het zal je meer in contact brengen met het enorme Lichtwezen wat je in werkelijkheid bent en wat op dit moment een tijdelijk en fysiek lichaam bewoont waarin wij deze derde dimensie realiteit hier op Aarde komen ervaren.

Als je regelmatig komt zul je vertrouwde gezichten gaan ontmoeten. Dat is ook precies de bedoeling. Ik probeer hiermee een soort thuishavengroepen voor Lichtwerkers te maken. En als dit onder je aandacht is gebracht, kun je ervan uitgaan dat jij daar één van bent. Dit is mede de reden waarom ik ook in mijn eigen woonplaats en in de sfeer van mijn eigen stilteruimte deze vaste meditatie avonden ben begonnen. Het is fijn om in je spirituele ontwikkeling een doorgaand platform te hebben waar je regelmatig gelijkgestemde, gelijk geïnteresseerde mensen ontmoet. Waar je kunt delen en vertellen over ervaringen en waarnemingen, waar je directe omgeving misschien nog niet helemaal aan toe is. Waar niet geoordeeld wordt maar wederzijds ondersteund. Waar je gevoed wordt met nieuwe ervaringen en hoogfrequente energie en informatie.

Ik heet je van harte welkom het een keer zelf te komen ervaren.

Je kunt je opgeven via mijn mail stargatelightwork@gmail.com, graag met vermelding van je mobiele nummer voor laatste moment informatie. 

Als je op regelmatige basis mee gaat doen, na aanmelding, dan toch graag uiterlijk twee dagen voor de meditatie nogmaals even per mail bevestigen dat je komt. Als je een keer over wilt slaan of niet kunt, dan kan ik iemand anders nog een plekje geven. De tweede groep is ook alweer bijna vol, maar ik kan je altijd op de lijst zetten voor het geval er iemand uitvalt. 

Wanneer: iedere eerste en derde woensdag avond van de maand. De eerste groep is inmiddels voorlopig vol, daarom ben ik op de tweede woensdag van iedere maand een nieuwe groep begonnen, waar nog plaats is voor een paar mensen. 

Inloop 19:30. Start meditatie 20:00 uur. Einde avond 22:00 uur. 

Locatie: Stilteruimte aan de Boommarkt 8 in Leiden. 

Bijdrage: € 15 per keer, graag gepast contant (incl. 21% btw). Of per giro € 75 voor 5 keer als je dit makkelijker vindt, eventueel met btw factuur als je deze nodig hebt voor je administratie. Thee, water en lekkers zijn aanwezig en een hoop lieve mensen. 

TIP: kom het liefst met openbaar vervoer of op de fiets. De Boommarkt is ongeveer 8 minuten lopen van het Centraal Station , in het Centrum van Leiden.  Kom je met de auto dan kun je deze het beste op de Haagweg Parkeerplaats zetten, zij brengen en halen je met een busje tot bijna (of met aardig vragen helemaal) voor de deur, of op 7 minuten loopafstand.  Of in de Morsweg parkeerplaats, deze is op 5 minuten lopen afstand.

 

Geef een reactie