THE STARGATE EXPERIENCE WORKSHOP

De mensheid op weg naar een multidimensionale staat van zijn. De volgende natuurlijke stap in onze evolutie.

KIJK MIJ:

Video link Stargate Experience Testimonies

Een workshop met de Stargate betekent het beleven van andere dimensionale werkelijkheden. De Stargate is een uit meerdere heilige geometrieën opgebouwde vorm. Het is één van de toonaangevende hulpmiddelen die in deze tijd een snelle verruiming van het menselijk bewustzijn bevorderen en de laag van illusie helpt verwijderen tussen deze aarde ervaring en de herinnering aan ons goddelijke zelf. Waarmee de weg wordt vrijgemaakt naar een blijer en succesvol leven in het besef dat overvloed een bron binnen in ons is en niet buiten ons. Dat wij via positief denken en gerichte intentie actief ons leven kunnen veranderen en vormgeven. Wij cocreators zijn van onze eigen werkelijkheid en in groter verband van deze Wereld.

Eenmaal geactiveerd wordt met behulp van de Stargate,  een harmonisch multidimensionaal energie veld in de ruimte gebracht. Het ontspannen aanwezig zijn in dit hoogfrequente veld maakt, dat ook je eigen energetische vibratie via resonantie verhoogt. Hierdoor wordt de heling bevorderd van de uit balans zijnde systemen binnen je fysieke- en fijnstoffelijke lichamen. Verstopte energie van controle, angst en onzekerheid van de lagere chakras kan hierdoor transformeren. Fysieke onbalans kan spontaan helen. Maar vooral ook wordt door het harmoniëren van je eigen energie met deze hoger frequente energieën, het multidimensionale DNA in je cellen gereactiveerd en opent langzaam je Quantum Zelf bewustzijn. De blauwdruk hiervoor ligt al klaar in ons DNA.

Het lijkt zo lezend een technisch proces. Maar alles wat je praktisch voor deze groeistap hoeft te doen is lekker te ontspannen, te ervaren en met een open instelling in de geleide meditaties mee te gaan. Deze workshops zijn voor iedereen geschikt die zich erdoor aangetrokken voelt en als je het een goede volgende stap voor je persoonlijke- en spirituele ontwikkeling lijkt, zou ik daar naar luisteren.

De meest gemelde ervaringen na een Stargate Experience workshop beschrijven een gevoel van optimale ontspanning, geluk, transformatie en een waarneembare frequentie verschuiving. Deze ervaring verruimt je inzicht in wie wij als mens in groter kosmisch verband zijn.

 

“Know, O man, that Light is thine heritage. Know that darkness is only a veil. Sealed in thine heart is brightness eternal, waiting the moment of freedom to conquer, waiting to rend the veil of the night. Forth then learning that man is truly space-born, a Sun of the Sun, a child of the stars.”

From the Emerald Tablets of Toth the Atlanthian